Rotterdamse hitproducer Anthony dos Santos (23) – ofwel Django Beats – droomt na Broederliefde van VS

Bikini, Stunten en Everytime zijn allemaal nummers van Broederliefde, maar wat ze nog meer gemeen hebben is dat ze zijn geproduceerd door Anthony dos Santos. Het 23-jarige muziektalent begon met producen in zijn slaapkamer, maar heeft inmiddels een dikke studio in Hoogvliet.

Aangekomen in de studio zit Anthony al flink op de knoppen te drukken om er een nieuwe beat uit te pompen. ‘Ik doe eigenlijk bijna alleen maar beats maken,’ vertelt hij. ‘Als ik me verveel maak ik beats, als ik werk maak ik beats, als ik niks te doen heb, maak ik beats. Ik maak altijd beats.’ Hij vertelt dan ook dat het allemaal niet uit de lucht komt vallen. Hard werken is de sleutel.

Zijn moeder had het niet anders verwacht. ‘Hij is al sinds hij kan lopen met muziek bezig. Hij wilde altijd dingen maken en is vrij snel in de muziek beland,’ vertelt ze. ‘Hij heeft het ook een beetje van z’n vader. Die was dj.’

Waar Anthony over vijf jaar is, weet hij niet precies, maar dat hij een stuk groter is en meer hits heeft, weet hij zeker. Binnenkort komt hij met een heel album uit. Wij mochten alvast een stukje horen. Benieuwd? Bekijk dan de reportage.