Rotterdamse Jeanny vlogt richting haar maagverkleining

Voor veel mensen zal het herkenbaar zijn: het moeite hebben met afvallen en het volgen van een gezonde levensstijl. Jeanny kampte met hetzelfde probleem en besloot daarom voor een drastische oplossing te kiezen in een maagverkleining. Om mensen hierover te informeren houdt ze sinds kort een wekelijks vlog bij waarin ze laat zien hoe de weg naar een maagverkleining eruit ziet.

“Ik stond na de afgelopen kerstmis op de weegschaal en schrok me echt te pletter. Dat was het moment dat ik naar de dokter ging en hij liet mij weten dat een operatie ook een optie is”, aldus Jeanny over het moment dat ze besloot om te kiezen voor een maagverkleining.

Sindsdien houdt ze ook wekelijks in een vlog alles bij. “Ik wil laten zien hoe de weg er naar toe verloopt en wat er allemaal bij komt kijken. Tegelijkertijd is het ook een algemeen kijkje in mijn leven als alleenstaande moeder van een jong kind met een drukke baan en een gezellig leven.”

Maar, Jeanny maakt de vlogs ook een beetje voor haarzelf: “Ik zou het mooi vinden als ik straks over een tijdje terug kan kijken en kan zien of ik er nou echt beter en/of gelukkiger van ben geworden. Op die manier is het ook een soort proces voor mezelf wat ik graag wil opnemen om er zelf ook van te leren.”

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter