Rotterdamse leerlingen gaan een beetje mee op wereldreis

Een dag vol pret voor alle ruim 300 kinderen van basisschool De Hoeksteen in Rotterdam. Zij reisden vanmorgen af naar Safaripark Beekse Bergen, dankzij hun schoolgenootje Charlotte Theuns (4). Ze won de prijsvraag van het Jeugd Vakantiepaspoort.
Zij maakte de slagzin af: ‘Mijn school wil graag naar Safaripark Beekse Bergen, want … wij willen graag een beetje met Meester Visser mee op wereldreis!’Helaas moet Meester Visser deze superschoolreis missen, want hij is op een échte wereldreis en kan er dus niet bij zijn.

Maar dat mocht de pret niet drukken. De kinderen gaan op bezoek bij veel spannende dieren, waaronder de leeuwen, olifanten en luipaarden. En de rugzakjes zijn gevuld met een heerlijk lunchpakketje van de Albert Heijn, dus ze zijn goed voorbereid op alle toffe wandelsafari’s. Een prachtige dag om met z’n allen op schoolreis te gaan! Woehoe!

Volgend jaar is het Jeugd Vakantiepaspoort weer terug met de 31e editie die loopt van 9 juli t/m 21 augustus 2016.
Het Jeugd Vakantiepaspoort wordt uitgegeven door Rotterdampas, de pas waarmee je meer dan 750 leuke dingen doet, gratis of met korting: www.rotterdampas.nl.

Bron: fotograaf Eder Banks