Rotterdamse Najima droomt van overname Espresso Dates

Espresso Dates is al enige tijd op zoek naar een nieuwe eigenaar. De 33-jarige Najima hoopt het ontbijt- en brunchrestaurant over te nemen en hiermee haar droom te kunnen verwezenlijken. Daarom start zij een crowdfundingsactie.
Najima el Ouazizi heeft een moeilijke periode achter de rug. Al sinds jongs af aan kreeg zij te horen dat zij niet goed genoeg is. Toen zij dacht haar geluk gevonden te hebben bij een man, bleek dat dit niet het geval was. Na een jaar is ze gevlucht van haar ex-man. “Je zou denken ahhh wat zielig, maar NEE! Zielig ben ik niet!”, aldus Najima. “Ik ben hier sterker en vastberaden uitgekomen. Ik wil iets maken van mijn leven.”

Zij heeft altijd al de passie gehad om iets voor zichzelf te starten. Najima leverde al taarten bij Espresso Dates, dus onbekend met de Rotterdamse koffiebar is zij niet. Toen zij erachter kwam dat Espresso Dates te koop stond, zag ze dat als een kans die ze moest aanpakken. Maar om haar droom te volgen heeft zij geld nodig. Door middel van een crowdfundingsactie hoopt zij de financiering voor de overname rond te krijgen. “Uiteraard, naast het terugbetalen van de financierder, zal ik in de zaak de naam van deze persoon aan de muur hangen als sponsor van mijn droom”, aldus Najima.

Lunchroom Espresso Dates staat sinds april te koop. De eigenaren gaven destijds aan dat zij met hun fulltime banen èn kersverse baby er geen tijd meer voor hebben.

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter