Rotterdamse ontwerper VanElse opent fashionstudio op Rotterdam Centraal

De Rotterdamse designer Else Hardjopawiro, beter bekend als VanElse, opent binnenkort een studio op station Rotterdam Centraal. De nieuwe ruimte wordt vooral gebruikt om haar collectie tentoon te stellen, maar er zijn ook artikelen te koop. Bekende Nederlanders als Sifan Hassan en Abbey Hoes liepen eerder al in creaties van de modeontwerper.

Foto van Else Hardjopawiro.

VanElse heeft al een studio op de Heemraadssingel en opent nu ook een locatie op Rotterdam Centraal. “Omdat het een chique, luxe kledingmerk is, was het even dubben”, vertelt Else. “Maar omdat ik een Rotterdamse designer ben, vind ik het leuk om daar reclame voor mezelf te maken. Het is een soort visitekaartje”

Tekst gaat verder onder de post.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by VanElse (@vanelse)

Else is op dit moment hard bezig met alle voorbereidingen op het station. “Ik heb al poppen aangekleed en schilderijen opgehangen maar er is nog heel veel te doen.” Haar nieuwe onderkomen in het station trekt al bekijks. Zo stonden er laatst twee studenten van de modeacademie te kijken. “Toen heb ik de deur voor ze open gedaan. Ze vonden het prachtig!”

Wanneer de officiële opening van de nieuwe studio is, wordt volgende week bekend gemaakt. “Ik moet nog een datum prikken waarop iedereen kan”, zegt Else. “Want ik wil er echt iets leuks van maken!”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by VanElse (@vanelse)