Rotterdamse rapper Angelo King verkoopt chips voor bouw eerste pretpark in Suriname

De Rotterdamse Angelo King heeft een gezonde chips voor kinderen ontwikkeld. De opbrengsten van de chips gaan naar de bouw van het eerste pretpark voor kinderen in Suriname. Dit is een grote kinderdroom van de Rotterdamse rapper. De chips wordt in Rotterdam verkocht, voornamelijk in avondwinkels, supermarkten, eetzaken en snoepwinkels.

Voor de Rotterdamse rapper is het een missie om kinderen te motiveren en empoweren. King doet dit niet alleen in Rotterdam, maar ook in Suriname waar hij jaarlijks naartoe reist om kinderen in weeshuizen te helpen. Zijn laatste trip was drie weken geleden. Hij geniet intens van deze reizen, alleen wil hij nu meer. “Ik wil nu iets neerzetten in Suriname wat blijvend is. Waar kinderen ook van kunnen genieten en gemotiveerd van kunnen raken als ik er niet meer ben”, zo vertelt King.

Chips
De chips is onderdeel van een groter geheel: een gezonde snackline waarvan de opbrengsten altijd ingezet zullen worden voor het motiveren en steunen van kinderen. “Ik ben zelf ook vader, ik wil niet dat mijn kinderen heel de dag troep eten, hier heb ik goed op gelet.” Alles is geïnspireerd door Anjo, de cartoon die hij eerder creëerde. “Ik heb een stripfiguur gecreëerd: Anjo. Het is eigenlijk een kind dat gepest werd op school. Op een gegeven moment is hij zodanig in zichzelf gaan geloven dat hij superkrachten kreeg. Een van die krachten is dat hij nooit opgeeft”, legt hij uit. Inmiddels wordt de chips op veel plekken verkocht en was de eerste lading al binnen vier dagen uitverkocht. De volgende lading wordt aankomende week verwacht en zal verkocht worden in meerdere steden.

A King’s Day
Angelo wil kinderen empoweren door ze te leren over zelfliefde. Op en naast het speelterrein van Pietje Bell in Prinsenland organiseerde hij daarom ‘A king’s day’ met allerlei activiteiten voor kinderen, allemaal gericht op motivatie en het creëren van zelfliefde en zelfvertrouwen. OPEN Rotterdam was erbij.