Rotterdamse rapper Jason Futuristic ziet tegenwoordig muziek in eten verkopen

Nu vrijwel alle optredens voor de komende tijd zijn afgelast door corona, moeten artiesten andere manieren bedenken om een inkomen te verdienen. Rapper Jason Pique is zo’n artiest die het momenteel over een andere boeg gooit. De rapper, die onder de naam Jason Futuristic furore maakte met onder andere de grote hit ‘Gass’, verkoopt sinds het begin van de eerste corona-uitbraak zijn eten via sociale media.

Vóór corona kookte hij ook al graag voor zichzelf. De resultaten postte Jason op sociale media en daar kreeg hij vaak veel positieve reacties op. Toen speelde het idee al om er iets mee te doen. Zijn moeder gaf uiteindelijk het laatste zetje toen ze hem vertelde om het verkopen gewoon een weekje te proberen.

Sinds de eerste uitbraak verkoopt hij zijn gerechten online. Een echte kok wil hij zichzelf overigens niet noemen. “Ik ben geen kok, ik ben een ondernemer die kan koken.” Jason wil ook na corona eten blijven verkopen, maar muziek maken zal hij altijd blijven doen. “Dat blijft toch te belangrijk in mijn leven.”