Rotterdamse Roxana in finale van Miss Curve Verkiezingen Nederland

Een maatje meer is ook mooi! Dat bewijst Roxana Kroon uit Kralingen. Zij doet dit jaar mee aan de Miss Curve Verkiezingen Nederland 2022. Met haar deelname wil Roxana een rolmodel zijn voor andere vrouwen.

Rotterdamse Roxana is door haar dochter opgegeven deel te nemen aan de Miss Curve Verkiezingen. ‘Ik vond dat mijn moeder aan haar zekerheid moest werken, dus ik vond de Miss Curve Verkiezingen wel goed bij haar passen’, vertelt Nikita.

Toen ze 12 was, had Roxana anorexia nervosa. De onzekerheid over haar eigen lichaam nam haar leven over. Deze moeilijke periode in haar leven heeft de knop omgezet om nu mee te doen aan de Verkiezingen.

Roxana en haar man Ricardo hebben drie kinderen. Ze is ook eigenares van een speeltuin in Kralingen aan de Honingerdijk, die ze drie en half jaar geleden heeft geerfd van haar vader. ‘Dit is een erg belangrijke plek voor mij, ik heb namelijk erg veel steun ervaren van alle leden en mijn familie.’

Op 11 juni is de grote finale in Emmeloord. Stemmen op Roxana kan hier.