Rotterdamse Valentina Carpita is gekroond tot Mrs Netherlands Europe 2021

Valentina Carpita was dit jaar één van de drie Rotterdamse finalisten van Mrs Netherlands Universe. Tijdens de verkiezing zette zij zich in voor Stichting Arosa, een opvang voor vrouwen die te maken hebben met Huiselijk geweld. Deze week kreeg ze heuglijk nieuws, want ze is gekroond tot Mrs Netherlands Europe van 2021.

Toen Valentina te horen kreeg dat ze werd gekroond tot ‘Mrs Netherlands Europe 2021 en Mrs Netherlands Universe Favorite Public Choice’ kon ze het niet geloven. “Het is nog steeds onwerkelijk voor mij”.

“Ik had helemaal niet verwacht dat ik zou winnen, alle dames die hadden deelgenomen zagen er prachtig uit en hadden evenveel kans om te winnen. Het mogen deelnemen aan deze verkiezing was al een winst voor mij”, aldus Valentina.

Grote verkiezing in Estland
Voor nu geniet Valentina volop van “Mrs Netherlands Europe 2021” en gaat ze zich de komende maanden voorbereiden op de verkiezing van Mrs. Europe 2021 in Estland. Die verkiezing vindt op 26 september 2021 plaats.

Eerder liet Valentina aan OPEN Rotterdam zien hoe zij de afgelopen periode spullen, zoals fietsjes en waterkokers, voor Stichting Arosa had opgehaald: