Rotterdamse zangeres ritselt voorprogramma Lana Del Rey: ‘Toch maar ff directeur ZiggoDome geappt’

Brutalen hebben de halve wereld, zo bewijst de Rotterdamse zangeres Naaz maar weer. Met een ambitieus appje naar de directeur van ZiggoDome regelde zij een optreden in het voorprogramma van Lana Del Rey voor zichzelf. En dat in een voorprogramma dat er zonder Naaz überhaupt niet was geweest. Deze succesvolle actie maakt online veel los.

Via haar social media was de ietwat hoog gegrepen poging van Naaz tot in de details te volgen. Al snel ontstond er een fanatieke aanhang die Naaz aanmoedigde. “Toch maar ff directeur ZiggoDome geappt, want ja waarom niet gewoon proberen”, schrijft ze op Twitter. Het is die onverschrokken houding die niet alleen haar fans, maar ook de ZiggoDome kan waarderen. De concertzaal besluit toch maar een voorprogramma op te stellen, waarin Naaz mag optreden.

“Damn girl! Wat heb jij enorme ballen!” Max op Twitter is niet de enige die de actie van Naaz prijst. Via social media krijgt de Rotterdamse waaghals tal aan complimenten. “Enige wat ik zie is een boss lady die haar plek aan de top verdient! Iedereen zou zoveel in jou moeten geloven als jij in jezelf doet”, schrijft een TikTok-volger. Ze lijkt een inspiratiebron voor haar volgers en het absolute schoolvoorbeeld van wat groot dromen op kan leveren. De grote droom van Naaz wordt dinsdagavond om 19.45 uur werkelijkheid in de ZiggoDome.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door naaz (@bitsofnaaz)