Rotterdamse zombies doen het graag veilig

De vierde editie van de Rotterdam Zombie Walk is achter de rug. Door een aantal tegenslagen tijdens eerdere edities, stond de veiligheid van de deelnemers dit jaar voorop. Toch bleek er achteraf iets niet helemaal goed te zijn gegaan in de begroting. De organisatie vraagt daarom financiële hulp aan liefhebbers en supporters van de Rotterdam Zombie Walk.
Om aan de security eisen van de Rotterdamse gemeente te voldoen moest er genoeg beveiliging worden ingezet voor de griezelige wandeling. Tijdens voorgaande edities werd de situatie onveilig gemaakt voor de deelnemers van de Zombie Walk. Hierdoor heeft de politie meerdere malen moeten ingrijpen. Er werd daarom dit jaar genoeg beveiliging ingezet. “De veiligheid van onze zombie-deelnemers en publiek gaat voor alles” zo meldt de organisatie van Rotterdam Zombie Walk. “Maar nu heeft de Zombie Walk een tekort van meer dan €1000 omdat we extra security ingezet hebben.”

Er is een doneeractie opgezet door de organisatie van de Rotterdam Zombie Walk. Zij vragen liefhebbers en supporters een bijdrage te doen van vijf euro om zo het tekort alsnog te kunnen betalen en ervoor te zorgen dat er nog meer veilige en succesvolle edities volgen. Wil jij helpen? Klik dan hier voor meer informatie. Bekijk hieronder de video hoe de Rotterdam Zombie Walk er dit jaar aan toe ging.

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter