Rugbyclub the Hookers uit Hoek van Holland in actie voor goede doel

Rugbyclub RC The Hookers uit Hoek van Holland heeft een sponsordeal gesloten met Team Westland. Team Westland is een goed doel dat zich al jaren inzet voor onderzoek naar kanker en het welzijn van patiënten en hun naasten. Het komt niet vaak voor dat sportclubs de naam van een goed doel op hun shirt te dragen.
RC The Hookers zijn al jaren een begrip in de Hoeksche gemeenschap. Het organiseren van allerlei kinderfestiviteiten en rugby clinics voor scholen uit de buurt maakt dat de rugbyclub zich onmisbaar maakt in de Rotterdamse gemeente. Vorig jaar kregen zij het predicaat uitgereikt. Het Sportplus predicaat is een erkenning voor Rotterdamse sportverenigingen die zich maatschappelijk betrokken tonen en zich extra inzetten voor de samenleving.

Nu gaan The Hookers een samenwerking aan met Team Westland. Dit past helemaal in het straatje van de club. Zij zullen niet alleen de naam van Team Westland op hun shirt dragen, maar zich ook inzetten door middel van acties die de gehele club en in het speciaal de Hookers 1-selectie in het bijzonder – zullen gaan uitvoeren. Zo doen The Hookers op vrijdag 15 maart mee aan een spinningmarathon.

Wij gingen vorig jaar langs bij de rugbyclub. Bekijk het hier.

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter