Ruwhel te zien bij OPEN Sessies: New Grounds

Vier Rotterdamse artiesten geven op verzoek van OPEN Rotterdam een coronaproof kerstconcert op het gloednieuwe podium van New Grounds. Vandaag stellen we de tweede artiest aan je voor: Ruwhel

Ruwhel is een welbekende artiest in de Rotterdamse hiphopscene. Met zijn act WatWatIs stond hij op o.a. WOO HAH!, Crazy Sexy Cool en Get Loose Festival. Even voor corona ging Ruwhel solo. En hij nam de programmering van het hiphopcafé in Podium Grounds over, wat hij omgedoopt heeft tot het nieuwe concept ‘Levels’. “Ik heb zin daar weer mee verder te gaan”, vertelt hij. “De ToZo, waar ik heel dankbaar voor ben, ben ik inmiddels wel zat.”

Samen met gitarist Manq Carrot was Ruwhels muzikale hoogtepunt het lunchconcert in de Doelen. “Al was het zonder publiek, we stonden wel mooi in de grote zaal daar.” De twee zien 2020 als een leerzaam jaar. “Een jaar van doorschakelen, gokken met onzekerheid. We kijken uit naar het moment dat we weer voor publiek mogen spelen.”

OPEN Sessies: New Grounds is op Tweede Kerstdag, zaterdag 26 december om 18.00 uur, te zien bij OPEN Rotterdam. Met dank aan New Grounds en de Popunie.

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat