#SAMPLR010-wedstrijd met prijzenpakket t.w.v. € 1200,- van Music Matters van start

Rotterdamse muzikanten en producers kunnen hun skills showen tijdens de #SAMPLR010 wedstrijd. Artiesten worden uitgedaagd om een muzikale ode te brengen aan Rotterdam en maken daarmee kans op een prijzenpakket ter waarde van €1200,- met onder andere vinyl, studiotijd en een 1-op-1 sessie met Mucky.

Music Matters biedt een platform aan jonge, beginnende, Rotterdamse talenten in de muziekscene. Voor deze wedstrijd stelde producer en rapper Terilekst een sample pack samen met geheel originele Rotterdamse samples. Met minimaal drie van deze samples kunnen deelnemers een ode brengen aan hun eigen stad waarbij de keuze van het genre vrij is.

De jury, bestaande uit Mucky, Optimus en Mark Pattiapon, maken op 30 november de twee winnaars bekend. Natuurlijk kan ook het publiek laten weten wat zij de beste ode vinden. De winnaar van de juryprijs mag €750,- besteden aan gear, bij de publieksprijs is dit €250,-. De 10 beste nummers komen daarnaast ook terecht in de SAMPLR playlist; de nieuwe originele soundtrack van Rotterdam! Tot 9 november kunnen deelnemers zich opgeven.

Meedoen?
Stap 1: Download de sample pack op samplr-rotterdam.com/sample-pack
Stap 2: Maak een muzikale ode aan de stad met minimaal drie samples
Stap 3: Upload je track vóór 9 november op samplr-rotterdam.com/trackuploads
Stap 4: Deel de track op je socials met #SAMPLR010 en tag @musicmatters010

Foto Olivier Gendrin via Flickr.

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat