Sarah Reitema (PvdA) en Enes Yiğit (DENK) over armoede in Rotterdam in politiek café Stemmen!

Presentatoren Lauren Verbrugh en Sanne Poot ontvangen iedere week twee Rotterdamse politici in het politiek café Stemmen! Ze praten over de belangrijke verkiezingsthema’s wonen, armoede, veiligheid, verkeer en de bestuurscultuur.

Aan de hand van de panelgesprekken van ‘De Stem van Rotterdam’ wordt de politici ook nog een ongezouten mening voorgelegd van een Rotterdammer. Daarnaast leest Rachid Benhammou wekelijks een column voor en lost kunstenaar Maarten Bel (samen met zijn vriendin) een probleem op.

PvdA en DENK
In de tweede aflevering praten Sarah Reitema van de PvdA en Enes Yiğit van DENK over het thema armoede. Rotterdam is nog steeds de stad met de meeste armoede van Nederland. Hoe is dat voor kinderen? En wat voor oplossingen hebben Reitema en Yiğit voor het probleem? Je ziet het nu in Stemmen!

Stem van Rotterdam
In De Stem van Rotterdam gaan vijf Rotterdammers om tafel om te praten over belangrijke thema’s in de stad, zoals wonen, veiligheid en armoede. Niet vanuit het perspectief van de politici, maar juist vanuit het blikveld van de Rotterdammer. Iedere maandag en zaterdag op OPEN Rotterdam.