Schiedamse Advocaat biedt Spartabakker belangeloos hulp

De Spartabakker zit in zwaar weer, maar de redding is nabij. Bevriend collega-ondernemer Marcel Rond schoot hem afgelopen week te hulp. Maar er kwam nog meer hulp uit onverwachte hoek, want de Schiedamse advocaat Joop Hardam besloot de bakker belangeloos te helpen in zijn geschil met de verhuurder van zijn pand.
Naast de achterstand van betaling aan leveranciers heeft de bakkerij onenigheid met de verhuurder van het pand. Deze stelt bakker Louis van der Krogt aansprakelijk voor het achterstallig onderhoud. Toen Hardam dit bericht las ging het hem zo aan het hart dat hij besloot belangeloos te helpen. Hij gooide zijn visitekaartje vervolgens in de collectebus van Marcel Rond. De advocaat draagt zowel Sparta als de bakkerij een warm hart toe: “Sparta heeft als club mijn voorliefde,.. sinds een aantal jaar kom ik in het Spartastadion, waar ik vaak de lekkernijen mocht proeven van de Spartabakker”.

Marcel Rond was blij verrast toen hij te horen kreeg dat Hardam, die 14 jaar ervaring heeft in huur- en consumentenrecht, zich kosteloos aanbood. Verheugd liet hij het goede nieuws doorbellen aan Louis, die zichzelf een korte vakantie naar Frankrijk gunde na alles wat er is gebeurd. Bij terugkomst zal van der Krogt om de tafel gaan zitten met collega ondernemers en advocaat. Ondertussen heeft een vervangende bakker het pand tijdelijk is gebruik.