Series van OPEN Rotterdam/
Schilder je mee?

‘Schilder je mee?’ is vanaf 7 juli wekelijks op het TV kanaal OPEN Rotterdam en op de website openrotterdam.nl te volgen. Meedoen? Dat kan! Meld je aan, ontvang een compleet schildersetje en volg vanuit huis de lessen. De schilderset bestaat uit een schilderdoekje, penselen en een setje acrylverf. De setjes worden persoonlijk bezorgd of afgehaald en de beschilderde doekjes kunnen in hetzelfde doosje teruggestuurd worden. Afhankelijk van het aantal deelnemers en het aantal teruggestuurde werken wordt er een expositie georganiseerd waarbij de thuis gemaakte schilderijtjes worden tentoongesteld. Meld je hier aan!

Les 3 – Schilderen op je eigen manier

Schilder mee met deze serie lessen van de SKVR in samenwerking met Pluspunt Rotterdam en Gemeente Rotterdam! Met in les 3: Hoe breng je iets op je eigen manier over op een doek.

Les 2 – Schilderen met hulpmiddelen

Schilder mee met deze serie lessen van de SKVR in samenwerking met Pluspunt Rotterdam en Gemeente Rotterdam! Met in les 2: makkelijk schilderen met hulpmiddelen.

Les 1 – De basis van het schilderen

In deze les de basis van het schilderen, van kleurenleer tot compositie.

Promo – Les 1

In les 1: de basis van het schilderen, van kleurenleer tot compositie.

Promo – Schilder mee met Pluspunt en de SKVR op OPEN Rotterdam

Schuilt er in jou een Picasso of van Eijk en wil je het schildersvak leren? Dat komt goed uit want vanaf juli kan je door naar ‘Schilder je Mee?’ op OPEN Rotterdam te kijken een schildercursus volgen! Mart Bechtold is beeldend kunstenaar en coördinator van Stichting Kunstzinnige Vorming Rotterdam (SKVR) en maakt van jou in zes lessen een ware kunstschilder. Schilder je mee?

Volgende afleveringen

Les 3 – Schilderen op je eigen manier

Les 2 – Schilderen met hulpmiddelen

Les 1 – De basis van het schilderen

Promo – Les 1

Promo – Schilder mee met Pluspunt en de SKVR op OPEN Rotterdam