Screening 48 Hour Film Project films na weekend bloed, zweet en tranen

Op vrijdag 23 augustus kregen de deelnemers het te horen: het genre en de verplichte ingrediënten. Daarna was het een weekend vol bloed, zweet en tranen met voor de meesten ook een eindresultaat om trots op te zijn. Nog geen week later, gaan de films in première in LantarenVenster.
Op donderdag 29 augustus en vrijdag 30 augustus vinden de Première Screenings plaats van de 36 films die gemaakt zijn in het weekend ervoor. Dit gebeurt zoals vorig jaar in LantarenVenster en iedereen is welkom! Het publiek heeft namelijk een taak: ze mag haar stem uitbrengen voor de publieksprijs dat tijdens de Awards Ceremony wordt uitgereikt aan het winnende team.

De feestelijke award-uitreiking vindt plaats op zaterdag 31 augustus. De avond begint om 20:00 uur. In LantarenVenster worden verschillende awards uitgereikt, zoals: best cinematography, best use of Rotterdam en uiteraard beste film! De hoofdredacteur van OPEN Rotterdam, Celeste Boddaert, zal deze avond de best use of Rotterdam award uitreiken.

De films worden op woensdag 28 augustus beoordeeld door de vakjury. Bekijk hieronder een trailer van alle 36 inzendingen.

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat