Seks, drugs en rock ‘n roll in het Islemunda theater

Het Islemunda theater swingt tijdens de voorstelling Oudfit. Het is een toneelstuk voor en door ouderen en gaat over het ouder worden en de gebreken die daar mee gepaard gaan. Eén ding is zeker: ze weten nog hoe ze moeten rocken!

De voorstelling gaat over het ouder worden en de negatieve effecten, maar ook de positieve kanten vertelt regisseur Marjet Roerink:”Het is belangrijk dat ook al wordt je ouder en wordt alles minder, dat je toch blijft rocken. Het is een voorstelling met allemaal gepensioneerde muzikanten onder leiding van één jongere. Die jongere probeert die ouderen van achter de geraniums vandaan te houden”. In de show zijn stukken monoloog, maar er wordt voornamelijk veel muziek gespeeld. De ouderen gaan helemaal los volgens zangeres Rina Wapperom: ”Ze komen hier binnen en die rollator wordt opzij gegooid en ze gaan allemaal uit hun dak”.

De bezoekers van de voorstelling vinden het geweldig. Eén van de bezoekers heeft de tijd van haar leven en gaat los tijdens de voorstelling: “Vooral die rock ‘n roll! Ik zat helemaal mee te dansen in mijn stoel”.

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter