Shariff Nasr haalt geld op voor korte film

De één heeft de ambitie om een huis te kopen, de ander om een verre reis te maken. Rotterdammer Shariff Nasr wil de korte film ‘Little Noa’s Last Adventure’ maken en is een crowdfundingactie gestart.
Nasr: ‘Een vertederende korte film worden over ontdekken en afscheid nemen.’ De film is gebaseerd op een jeugdherinnering van Nasr. Als jongetje at Shariff een ‘giftig’ aardbeitje en was hij een dag lang bang dat zijn laatste uur geslagen was. De hoofdpersoon in Little Noa’s Last Adventure wordt helemaal gedraaid vanuit het perspectief van een kind van zes die bezig is met afscheid nemen van zijn ouders en zijn zus. De film wordt in Overschie opgenomen.

Shariff Nasr – broer van Ramsey Nasr is een Rotterdamse regisseur en scenarioschrijver die zijn hart heeft liggen bij maatschappelijk betrokken projecten. Hij won prijzen met zijn korte film Oblivion en riep een hoop discussie op met zijn commercials voor Wakker Dier. 

WIl jij Shariff Nasr helpen om deze film mogelijk te maken? Je hebt nog een paar dagen om hier een bedrag te doneren: http://cinecrowd.com/little-noas-last-adventure?language=en