Silent disco op de Euromast ‘hoogste rooftop feest van Nederland ooit’

Het evenement is al bijna een maand uitverkocht en morgen is het dan zover. Dan kunnen de gelukkigen die een kaartje hebben bemachtigd vanaf 10 uur ‘s avonds op zo’n 100 meter hoogte feesten en dansen tijdens de silent disco op de Euromast. De organisatie noemt het feest, dat tot 2 uur ‘s nachts duurt, de hoogste rooftop party van Nederland.
Tijdens de vier uur durende silent disco zorgen vier verschillende dj’s de gehele avond en nacht voor de muziek, die uiteenloopt van house tot funk. Bezoekers hebben de keuze uit drie kanalen op hun koptelefoon, want twee dj’s draaien samen op één kanaal.

Opvallend is dat het feest in juli al binnen 24 uur was uitverkocht. Lotte Berkhout van de Euromast snapt wel dat de silent disco op de Rotterdamse uitkijktoren zo populair is. “De silent disco is aan een opmars bezig: het concept spreekt veel mensen aan. Dat er dan een silent disco op deze hoogte en op deze unieke locatie wordt georganiseerd, maakt het natuurlijk extra aantrekkelijk. Maar dat de verkoop zó snel zou gaan, had ik ook niet verwacht.”

Lotte durft nog geen uitspraken te doen over een mogelijk vervolgeditie. “We willen eerst aankijken hoe deze editie loopt. De wil om een tweede silent disco te organiseren is er zeker, maar of die er daadwerkelijk komt, is nog even afwachten.”

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat