Soda Club komt met nieuw pop-up restaurant

Op de muren van het restaurant worden beelden van de film Breakfast at Tiffany’s getoond en de platenspeler draait alleen maar klassiekers. De jaren zestig zijn duidelijk voelbaar in het nieuwe pop-up restaurant van de Soda Club.

All day Breakfast at Tiffany’s, dat is de naam van het tijdelijke restaurant van de ondernemers van De Soda Club. Jeroen Dijkstra en Gaby Vinig zijn grote fans van vintage én van de film Breakfast at Tiffany’s. Zo kwamen ze op het idee voor hun nieuwe ontbijtrestaurant.

Gaby heeft de nodige ervaring in de horeca en is erg fan van het pop-up concept. ‘’We hebben veel ideeën en door het pop-up concept kunnen we die stuk voor stuk realiseren. Op die manier blijft het altijd een uitdaging.’’

Het pop-up restaurant is alleen in februari open. Overdag kunnen klanten er terecht voor een ontbijtje en twee keer per week kunnen er ‘s avonds cocktails gedronken worden. Wat ze na het restaurant gaan doen, weten Jeroen en Gaby nog niet precies. Maar er komt in ieder geval een groot evenement aan in september.