Speciaal carnavalsfeest in Feijenoord en pop-up wijnbar in Het Witte Huis

Zoals elke week, gebeurt er weer veel leuks in Rotterdam. Van een opening van een pop-up bar in Het Witte Huis waar vooral natuurlijke wijnen geschonken worden tot en met leuke carnavalsfeesten die georganiseerd worden voor mensen met een beperking. 

Rotterdammers Joanna en Patrick verwachten hun eerste kindje samen. Maar van een roze wolk is geen sprake, want ze zijn werk- en thuisloos. Patrick verloor zijn baan en ze logeren nu noodgedwongen bij een vriend. De toekomst is onzeker, maar Rodney van Heilige Boontjes probeert het stel te helpen.

 

Natuurwijn neemt langzaam maar zeker Rotterdam over. Bij het maken van deze wijn worden alle ingrediënten uit de grond, zonder chemische middelen, zo in de fles gestopt. Er komt geen fabriek aan te pas. Maud van Berlo opende een winkel in het Oude Westen om haar liefde voor natuurwijn te delen. 

 

Chino’s, skintight shirts en stoere pakken. De Rotterdamse Edmilson is fotomodel en draagt het allemaal. Hij was een van de finalisten van de 25 duizend deelnemers tijdens de Top Model Europe contest in Brussel. Wij kijken mee hoe hij zich voorbereidt op deze internationale wedstrijd.

 

Dit weekend is het carnaval, maar in buurthuis Irene in Bloemhof werd het afgelopen weekend al groots gevierd. Carnavalsvereniging de Keilebijters hadden mensen met een beperking uitgenodigd om het feest te vieren, met playbackshows en mooie prijzen.

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat