Spinningmarathon voor Stichting Kika

Sportingclub de Uitweg organiseert in samenwerking met Team Melanchthon, op zondag 2 april, voor de tweede keer een grote spinningmarathon. De opbrengst van de dag zal in zijn geheel worden gedoneerd aan Stichting Kika. 

Tussen 10.00 uur en 16.00 uur worden zes spinninglessen verzorgd, die ieder hele uur van start gaan. Er zijn per ronde ruim 25 fietsen beschikbaar, per fiets wordt er een bedrag van 10 euro in rekening gebracht. Het is mogelijk om individueel of als team deel te nemen. De dag wordt afgesloten met een grote after-party. Daarnaast is er een loterij waarbij mooie prijzen te winnen zijn. 

De afgelopen maanden heeft de Uitweg twintig weken lang iedere dinsdagavond de spinningzaal met instructeur beschikbaar gesteld aan Team Melanchthon. Zo is al ruim drieduizend euro bij elkaar gebracht. Deze afsluitende spinningmarathon vormt hiervan de grote finale.

Team Melanchthon is in 2013 ontstaan en bestaat uit een groep, fietsende, medewerkers van christelijke scholengemeenschap Melanchthon. Zij fietsen om geld bij elkaar te verzamelen voor het goede doel.