SportFilmFestival Rotterdam verhuist naar de Kop van Zuid

Het SportFilmFestival Rotterdam verhuist naar de Kop van Zuid. Voor de vierde editie van het festival voor liefhebbers van sport en cultuur is LantarenVenster gekozen als belangrijkste locatie. Naast de extra mogelijkheden die het uitgaansgebied rond het film- en muziektheater op Zuid biedt, denken organisatoren Rotterdam Topsport en sportmarketingbureau SportVibes, met de verhuizing het SportFilmFestival nog aantrekkelijker te kunnen maken voor de bezoekers. Een aanbod van interessante, bekroonde en soms spraakmakende sportfilms- en documentaires blijft daarbij de basis van het uitgebreide programma.

Van woensdag 11 t/m zaterdag 14 april krijgen de bezoekers in LantarenVenster en een aantal andere locaties op de Kop van Zuid een programma voorgeschoteld waarbij het beleven van sport en cultuur centraal staat. “Na drie succesvolle edities in Cinerama willen wij graag de volgende stap zetten in de ontwikkeling van dit evenement. Door op verschillende locaties een divers aanbod te bieden creëren wij nog meer een festivalsfeer”, zegt Gerda IJff namens Rotterdam Topsport.

Tijdens het SportFilmFestival worden ook de Rotterdamse Sport Film Award gehouden in samenwerking met OPEN Rotterdam en Cinecrowd. De films Tiffany’s Droom, Chasing Windmills en Top van de IJsberg dingen mee naar de prijs.

Over de invulling van het programma van het vierdaagse festival zal later meer bekend worden gemaakt.

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat