Sportspullenbank geeft oude sportspullen een tweede leven

De Sportspullenbank in Delfshaven is geopend! Hier worden tweedehands sportkleding en sportmaterialen ingezameld en nieuw leven ingeblazen.
Weet jij wat een sportspullenbank is? Nee? Dat kan kloppen, want dit is de eerste Sportspullenbank van Nederland in Delfshaven en binnenkort wordt er ook een filiaal in Hillegersberg-Schiebroek geopend. Multisportvereniging Delfshaven en Stichting Hockey voor Iedereen Rotterdam hebben de handen ineen geslagen en zijn met het initiatief gestart.

Stichting Hockey voor Iedereen Rotterdam heeft als doel: het welzijn van jeugd, voor wie sporten bij een vereniging niet vanzelfsprekend is te bevorderen. De Multisportvereniging (MSV) Delfshaven is ontstaan vanuit een initiatief van De Betrokken Spartaan, Thuis Op Straat en Hockeyclub Delfshaven. Op verschillende pleintjes in Delfshaven kun je alle soort sporten proberen. Als je één van de sporten leuk vindt kun je makkelijk doorstromen naar de reguliere sportverenigingen.

De ingezamelde spullen worden deze zelfde jeugd ingezet. Dus heb jij oude sportkleding of materialen liggen? Dan weet je waar je deze langs kan brengen. Hier maak je jouw mede-Rotterdammers erg blij mee!

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat