Steeds meer feesten in Rotterdam voor oudere generatie

Steeds meer uitgaansgelegenheden organiseren ‘Microclubben’. Heb jij nog nooit van ‘Microclubben’ gehoord? Dat is een nieuwe uitgaanshype waarbij je op de vroege avonduren gaat stappen en dus ook weer vroeg je bed in kunt kruipen. Maar niet alleen Microclubben is een uitgaanshype in Rotterdam, ook 35+ feesten zijn aardig in trek.
 

Zo wordt er aankomende vrijdag 13 april de eerste editie van het concept ‘microdining & microclubbing’ door De Eetclub bij Le Grand in Rotterdam georganiseerd. De Eetclub is het nieuwste uitgaansconcept van Rotterdam. Naast het dansen op house muziek in de vroege avond worden hun bezoekers ook getrakteerd op hapjes. Ook BIRD heeft deze avond een Microclubbing op de planning, zodat je na je borrel of diner meteen dansend de nacht in kan.
Het concept van Microclubben is overgewaaid uit New York en London en neemt sinds enkele jaren toe in de grote steden van Nederland. Microclubbing slaat vooral aan bij trendy urban 25- tot 35-jarigen, die vroeger op de avond willen gaan stappen en dansen, zodat ze weer redelijk vroeg thuis zijn.
Al eerder bezochten onze vloggers 35+ feestjes bij Vibes, Annabel en Rotown. Misschien dat de oudere generatie toch meer ‘de feestbeesten’ zijn dan de generatie van nu?

Onze verslaggever Dani duikt in club Vibes tijdens het 35+ feestje Milfs en Dilfs. De meningen over het feest waren verdeeld. De ene vindt het feest geweldig en de muziekkeuze perfect. De ander vindt de drukte maar niks en begrijpt het concept van lauw bier uit plastic glazen niet! “Over het algemeen was het toch een goed feestje”, aldus Dani.

Ook onze verslaggever Beke bezocht eerder twee 35+ feestjes. In Annabel trokken de bezoekers de glitterpruiken en broeken met wijde pijpen uit de kast om van de discomuziek te genieten.

35 & Still Alive is een alternatieve dansavond voor 35-plussers. Het feest begint eerder dan reguliere stapavonden, namelijk om 21.00 uur.

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter