Series van OPEN Rotterdam/
Politiek Café Stemmen!

Presentatoren Lauren Verbrugh en Sanne Poot ontvangen iedere week twee Rotterdamse politici in het politiek café Stemmen! Ze praten over de belangrijke verkiezingsthema’s wonen, armoede, veiligheid, verkeer en de bestuurscultuur. Aan de hand van de panelgesprekken van ‘De Stem van Rotterdam’ wordt de politici ook nog een ongezouten mening voorgelegd van een Rotterdammer. Daarnaast leest Rachid Benhammou wekelijks een column voor en lost kunstenaar Maarten Bel een probleem op.

Sarah Reitema (PvdA) en Enes Yiğit (DENK) over armoede in Rotterdam

In de tweede aflevering praten Sarah Reitema van de PvdA en Enes Yiğit van DENK over het thema armoede. Rotterdam is nog steeds de stad met de meeste armoede van Nederland. Hoe is dat voor kinderen? En wat voor oplossingen hebben Reitema en Yiğit voor het probleem? Je ziet het nu in Stemmen!

Brenda Dirkse (D66) en Kees Jonker (50Plus) over wonen in Rotterdam

In de eerste aflevering praten Brenda Dirkse van D66 en Kees Jonker van 50Plus over het thema wonen. Voor zowel ouderen, studenten als starters is het gebrek aan woningen voelbaar. Wat zien zij als oplossing voor deze crisis? Is die er eigenlijk voorlopig wel? Je ziet het nu in Stemmen!

Stem van Rotterdam

Tanya Hoogwerf (Leefbaar Rotterdam) en Dieke van Groningen (VVD) over een veilig Rotterdam in politiek café Stemmen!

VVD en Leefbaar Rotterdam
In de derde aflevering zijn Dieke van Groningen en Tanya Hoogwerf op internationale vrouwendag te gast om te praten over de veiligheid in de stad. Hoe willen zij straatintimidatie tegengaan? En hoe willen ze er voor zorgen dat Rotterdam écht een veilige stad wordt? Je ziet het nu in Stemmen!

Marvin Biljoen (Groenlinks) en René Segers-Hoogendoorn (CDA) over het verkeer in politiek café Stemmen!

GroenLinks en CDA
In de vierde aflevering zijn Marvin Biljoen, de nummer drie van GroenLinks, en fractievoorzitter van het CDA René Segers-Hoogendoorn te gast om te praten over Zestienhoven, de verkeersexperimenten en deelscooters.

Sarah Reitema (PvdA) en Enes Yiğit (DENK) over…

Brenda Dirkse (D66) en Kees Jonker (50Plus) ove…

Tanya Hoogwerf (Leefbaar Rotterdam) en Dieke va…

Marvin Biljoen (Groenlinks) en René Segers-Hoo…