Steunactie om uitvaart Rotterdammer Aad Roubos te bekostigen

De markante Rotterdammer Aad Roubos is afgelopen donderdag overleden. Tot grote spijt van de familie blijkt Aad niet verzekerd te zijn voor zijn uitvaart. Om toch een waardig afscheid voor hem te regelen, is zijn zoon Rob een steunactie gestart. 

Aad was volgens familie en vrienden een geliefde man in de stad. Hij heeft op meerdere bekende Rotterdamse plekken gewerkt, zoals in de Kuip en Ahoy. Ook verkocht hij kranten door heel de stad. Toen Aad overleed kwam zijn familie erachter dat hij geen uitvaartverzekering had. De familie en nabestaanden hebben geen geld om het afscheid te bekostigen en ze zoeken daarom hulp van Rotterdammers.

Emotionele oproep
“We willen graag een waardig afscheid kunnen regelen. Daarom vragen we vrienden, bekenden en onbekenden om hulp, zodat we de begrafenis kunnen bekostigen. We hopen dat anderen iets voor ons kunnen betekenen”, doet zoon Rob een emotionele oproep. Inmiddels zijn er ruim 60 donaties binnen en staat de teller op 1200 euro. De familie hoopt uiteindelijk op een bedrag van 5.000 euro. De actie is hier te vinden.