Strijd om Rotterdamse Startersprijs is begonnen

Ook dit jaar kunnen Rotterdamse starters met een goed ondernemersplan én potentie weer strijden om de Rotterdamse Startersprijs, waarvoor de inschrijvingen vandaag weer zijn geopend.

De winnaar van de startersprijs wint een jaar lang gratis kantoorruimte in het Groot Handelsgebouw en toegang tot een interessant zakelijk netwerk, In twee rondes en een finale zullen een jury en het publiek bepalen wie de meest veelbelovende starter van regio Rijnmond is.

Het Groot Handelsgebouw is de initiatiefnemer van het project. In 2014 riepen zij de prijs in het leven om starters met potentie een extra duwtje in de rug te geven. De jury bestaat uit Marius Meurs (directeur Groot Handelsgebouw), Jolique Möller (winnaar 2015) en Oscar van Veen (managing partner Mangrove). Vanaf 20 april kan er op zes genomineerden gestemd worden.

Starters kunnen zich tot 15 april aanmelden De aanmelding is gratis, de enige voorwaarden zijn dat starters na 1 maart 2014 zijn ingeschreven bij de KVK en ondernemen in de regio Rijnmond.