Stroopwafels in alle kleuren en smaken aan de Oude Binnenweg

Diederik was tot een paar maanden terug nog autoverkoper, maar hij gooide het roer om. Hij is een stroopwafelzaak begonnen aan de Oude Binnenweg, waar je niet alleen de klassieke stroopwafels kan kopen, maar ook wafels in alle kleuren en smaken. Die worden bovendien recht voor je neus bereid.
Stroopwafels met Oreo’s, marshmallows of karamel-zeezout, het staat allemaal op het menu bij Didi’s Stroopwafels. Sinds drie weken zijn Diederik van der Ven, zijn vriendin en Rebecca de Ruiter druk met het maken van de oer-Hollandse wafels. Rebecca helpt hem tijdelijk totdat ze aan haar nieuwe baan begint.

De samenwerking tussen de twee gaat goed volgens Diederik: “We hebben nog geen ruzie gehad, haha.” Rebecca vindt dat Diederik’s kracht als ondernemer in zijn doorzettingsvermogen zit. “Hij blijft innovatief, hoe hij het op de markt kan brengen en waar hij op in kan spelen. Hij luistert heel goed naar klanten.”

Het ondernemen zit Diederik in zijn bloed. Zijn vader had een zaak in centrale verwarmingen bij het Eudokiaplein. Diederik heeft geen affiniteit met centrale verwarmingen. Hij heeft auto’s verkocht, maar zijn echte passie ligt toch bij de stroopwafels. “Dat komt met name door de klanten, ja, die zijn gewoon blij.”

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat