Series van OPEN Rotterdam/
Studio Eendracht

Studio Eendracht is een 24 uur live talkshow in december vanuit Bureau Eendracht in hartje Rotterdam. Te zien online en op OPEN Rotterdam TV. Met hartverwarmende gesprekken, interessante Rotterdammers en inspirerende initiatieven. Allemaal zetten zij zich in voor een sociale en inclusieve samenleving. We gaan van diepte-interviews, naar live muziek, naar sporten en spannende verhalen. Vanuit de studio en live vanuit de wijken.   Studio Eendracht is een initiatief van de bewoners van Bureau Eendracht waarmee ze verbinding met de stad maken en geld ophalen voor een goed doel. Kijk en doe mee ! Voor de stad, onze toekomst en voor jezelf, voor een goed doel.

Veiling van unieke Rotterdamprent om de Boontjes te helpen

Stadstekenaar Jeffrey de Bruin is aanwezig om zijn speciale kunstwerk van Rotterdam te veilen. Hij maakte het werk Rotterdammers voor elkaar, speciaal voor de veiling: “Je zou het kunnen zien als hoe grote broers en zussen voor de jongere zorgen. In het werk zie je ze echt achter elkaar staan als een grote muur achter Studio Eendracht, vertelt hij daarover.

Kinderen leren denken over de rol van technologie

Organisatie KITE die geeft lessen aan kinderen om ze te leren denken over de rol van technologie en hoe je hier creatief mee om kunt gaan. Zij combineren de lessen met maatschappelijke thema’s en hedendaagse kunst. De activiteiten wisselen af met analoge puzzels, spellen en andere werkvormen. Tijdens Studio Eendracht volgenden we een live les van Lieke van den Berge, directeur van KITE.

Het Gezelschap zet Studio Eendracht gezellig op stelten

De mannen van de groep Het Gezelschap knallen het vijfde uur van Studio Eendracht binnen met een OPEN Sessie. Jordy, Kevin, Diggy, Juno en Snipe zijn blij weer op een podium te staan. “Het was fijn dat we elkaar hadden dit jaar.”

Social Impact Spelshow

Tien vragen, drie kandidaten en van alles over sociaal ondernemerschap in Rotterdam. In de Spelshow van Studio Eendracht nemen Nathalie Noordpool, Eva Workum en Maaike Luiten van Rotterdam Impact Coalitie het tegen elkaar op. Iedere speler heeft een Rotterdamse hulplijn, maar deze mogen ze maar een keer gebruiken. Wie zou de Spelshow Studio Eendracht winnen? Rotterdam Impact Coalitie zijn de partijen die dagelijks samenwerken om de positieve impact van Rotterdam te vergroten en te werken aan de Rotterdam van de toekomst.

Marianne van den Anker verkozen tot nieuwe Ombudsman Rotterdam

Marianne van den Anker volgt op 1 maart 2022 Anne Mieke Zwaneveld op als ombudsman van Rotterdam. Zwaneveld heeft er dan twee termijnen (van zes jaar) op zitten. De benoeming van Van den Anker werd vandaag in de Rotterdamse raad goedgekeurd met 33 stemmen voor (en 9 tegen). Tijdens Studio Eendracht vertelt ze voor het eerst over haar benoeming. “Ik kijk er naar uit om voor de samenleving aan de slag te gaan.”

Studiosessie Beyond Bars: Zo maak je binnen een uur een rap

In de studio van de Heilige Boontjes kijkt Zoë mee bij een freestyle sessie. In een uur tijd maken verschillende artiesten 8 bars op een beat die speciaal voor de gelegenheid is geschreven. Muzieklabel Beyond Bars is opgericht door Rodney van Den Hengel en Jeroen Koster en is onderdeel van Stichting Heilige Boontjes. In de studio gaan rappers Chuck, Morrie en de Barman aan de slag met een beat die Jeroen Koster voor de gelegenheid maakte.

Rodney van den Hengel stopt als directeur, maar geeft eerst nog een diepgaand interview

Morwenna Heemstra interviewt voor Studio Eendracht Rodney van den Hengel. Hij heeft nieuws, hij stopt namelijk als directeur. Kijk het openhartige gesprek met hem hieronder terug.

Griezelige verhalen over Rotterdam met spokengids Jeff

Het is middernacht, tijd voor het negende uur van Studio Eendracht. Zoë gaat in gesprek met Jeff, die griezeltours door de stad organiseert. Hij kent de spannende plekken en spookverhalen van de stad. Let op als je tussen 12:00u en 01:00 ’s nachts langs het beeld van Erasmus loopt.

Urban Witch Atropa legt uit hoe fris het nieuwe jaar in kunnen gaan!

Ook Atropa schuift aan, zij is een ‘urban heks’. Zij vertelt het verhaal van ‘Rottenymf en de Maasgod’ èn legt ons uit hoe we fris het nieuwe jaar in gaan door stil te staan bij de Rooknachten.

Robin heeft veel gehad aan de Heilige Boontjes en zijn werk daar!

Een opleiding volgen bij de Heilige Boontjes, Robin heeft sinds dag een de opleiding gevolgd. Volgens hem was dit een hele belangrijke beslissing. “Als ik destijds niet de hulp had gekregen die ik nodig had dan had ik hier niet gezeten.”

OPEN Reporter Bas wordt wakker met een paar salto’s

39 Jumpstreet in Prins-Alexander is het enige trampolinepark in Rotterdam die zich focust op het trainen van verschillende tricks, trucs en salto’s. Onze verslaggever Bas gaat een jumples volgen van 39 Jumpstreet trainer Lorenzo Waser.

Ninny Duarte Lopes & dochter Celine Santos Pires maken videoclip over toeslagenaffaire

In de studio Ninny Duarte Lopes samen met dochter en producer Celine Santos Pires. Zij zijn bezig met het maken van een videoclip over de toeslagenaffaire. Om deze periode te verwerken en samen op te trekken om dit verhaal te vertellen, willen Ninny en Yuli samen met gedupeerde moeders uit Delfshaven een muziekclip maken.

De clip brengt uiteraard het verdriet over, maar ook het doorzettingsvermogen en verbinding van de moeders onderling en met hun gezin, en is onderdeel van het verwerkingsproces. Wat heeft dit met ons gedaan? En hoe kunnen we nu verder? Het idee is bedacht door één van de gedupeerde moeders: Ninny Duarte Lopes, en zij kent veel andere moeders in Delfshaven die input kunnen geven aan de muzikanten.

OPEN Reporter Bas neemt een ochtendduik in de Kralingse Plas

In Nederland is het redelijk nieuw, maar in landen zoals Rusland of in Scandinavië kijkt niemand ervan op: zwemmen in ijskoud (natuur)water. Eke Leertouwer en Nathalie Noordpool zwemmen al een tijd in het koude water. Voor Studio Eendracht hebben zij de handen ineen geslagen en OPEN reporter Bas uitgenodigd om deze bijzondere hobby te delen onder begeleiding van Wim Hof-methodecoach Mente Schuiteboer.

Monica Ruiz schuift aan tafel bij Farzana om te vertellen over de documentaireserie Dubbelbloed. In de drie portretten van de serie Dubbelbloed, onderzoeken personen van gemengd Surinaams-Nederlandse afkomst wat hun steunt of juist verwart in de beleving van alle identiteiten die zich in hun verenigen.

Monica Ruiz vertelt over totstandkoming documentaireserie Dubbelbloed

<iframe src=”//content.jwplatform.com/players/YaXn2X1a-3NweamBa.html” width=”640″ height=”360″ frameborder=”0″ scrolling=”auto”></iframe>

Hoe belangrijk is een stadsmuseum voor de beeldvorming over de stad?

Cultureel ondernemer en historicus Anouk Estourgie onderzoekt samen met een collega een advies op waar een stadsmuseum over zou moeten gaan. Fotografie en film zijn hierbij natuurlijk heel belangrijk. We hebben de gerenommeerde fotograaf Carel van Hees uitgenodigd om aan de hand van film en foto te praten over het belang van beeld en de rol van de fotograaf in het doorgeven van verhalen. Ook fotograaf Cye Wong-Loi-Sing van Brand New Guys is bij ons aangeschoven.

Hoe wordt er in Rotterdam omgegaan met het schuldenvraagstuk?

Bij ons aan tafel zitten Ronald Kool, Camiel Kuiper en Jamal Oulel zij vertellen over het schuldenvraagstuk in Rotterdam. Ronald Kool vertelt dat Rotterdam de armste stad van Nederland is “Het is best een groot problematiek in de stad. Er zijn ongeveer 330.000 duizend huishoudens in Rotterdam en 18 procent hiervan heeft financiële problemen”. Social debt opgericht door Jamal Oulel een website voor mensen waar ze al hun rekeningen op één plek kunnen zien, dit is makkelijker voor mensen. Bekijk hieronder de video over het schuldenvraagstuk in Rotterdam.

Rotterdamse longartsen maken zich zorgen over de luchtkwaliteit, is dit terecht?

Aan tafel bij Studio Eendracht wethouder Bonte van o.a. luchtkwaliteit, Peter van Breugel van de Milieudienst Rijnmond en Han van Hulzen, lid van de Luchtclub. Waar er aan de ene kant wordt gezegd dat de luchtkwaliteit verbeterd is de afgelopen jaren, slaan aan de andere kant ook Rotterdamse longartsen alarm. Zij maken zich zorgen om de kinderen met astma, wat volgens hen door de slechte luchtkwaliteit komt.

Dierenvoedselbank Rijnmond biedt hulp voor alle Rotterdammers

De dierenvoedselbank Rijnmond zet zich vooral in voor huisdieren van Rotterdamse bewoners die het financieel niet goed hebben of in armoede leven. Zij nodigen mensen uit die geen dierenvoer kunnen kopen voor hun huisdieren. Als je als Rotterdammer langs kunt dan kan je ook een praatje maken met de werknemers en een kopje koffie of thee drinken. Er kan ook met elkaar gepraat worden en er kunnen tips gedeeld worden over de belevingen van de mensen die langskomen.

Wooncrisis in Rotterdam het laatste jaar nog meer zichtbaar

Door heel Rotterdam zijn er steeds meer Rotterdammers die moeite hebben met het vinden van een woning. Leven in tochtige huizen of dicht op elkaar. Het afgelopen coronajaar heeft de verschillen tussen mensen hun thuissituatie extra in kaart gebracht. In de studio zijn filosoof Robert Holmes, hoofdredacteur Celeste Boddaert en architect Zico Lopes om te praten over deze ‘wooncrisis’. Wat is het? En hoe uit het zich?

Wethouder reikt donatie cheque uit aan de Heilige Boontjes

De 24 uur zitten erop! Studio Eendracht 2021 is een feit. Wij bedanken iedereen die een op wat manier dan ook een steentje heeft bijgedragen aan deze afgelopen 24 uur. En als kers op de taart hebben we met z’n allen een prachtig bedrag op mogen halen voor de Heilige Boontjes! Rodney, de directeur van de Heilige Boontjes heeft de donatie cheque in handen genomen en vertelt dat hij erg blij is met het opgehaalde bedrag: “Iedereen die niet blij wordt van vier en een half duizend euro is niet goed bij z’n hoofd”. Namens heel Bureau Eendracht nogmaals grote dank aan iedereen die heeft gedoneerd.

“Hier is het altijd zondag voor je gevoel”

Hij bereikt op YouTube zo’n 3,2 miljoen mensen met zijn muzieklaber Chillhop Music, maar om het gevoel van die chille muziek nog meer over te brengen nam Bas van Leeuwen in 2019 een horecapand in de Hofbogen over. Endless Sunday heet het café, de plek waar je niets moet en alles mag. Maar toen kwam corona… In Studio Eendracht vertelt hij er alles over.

De allereerste Bo-Tu Talkshow tijdens Studio Eendracht

De eerste Bo Tu-Talkshow tijdens Studio Eendracht! In de talkshow bespreken Bo-Tu presentatoren Yke en Hanny hoe Bo-Tu de feestdagen viert. Hoe kijken de buurtbewoners tijdens de feestdagen naar elkaar om en hou je het gezellig aan de kersttafel? Hoe gaan jongeren knallend het nieuwe jaar in en hoe (met de nieuwe maatregelen)? En welke kerstwensen hebben de Bo-Tu presentatoren voor de wijk en Rotterdam? Aan tafel bij Hanny en Yke, wijkmanager Marleen ten Vergert, Marianne de Koning van de Verbindingskamer, mogelijkmaker Milja Kruijt en trainer en coach Odair Inocencio.

Wethouders Vermeij en Van Gils aan tafel bij Studio Eendracht over Wijk aan Zet

Tijdens Studio Eendracht schuiven wethouders Roos Vermeij (Economie, wijken en kleine kernen) en Arjan van Gils (Financiën, organisatie, haven en grote projecten) aan tafel om te praten over de nieuwe inrichting van de lokale democratie. “Ik roep iedereen op, met name jongeren, om zich kandidaat te stellen.’’

Mayomen opent Studio Eendracht 2021

De driekoppige band Mayomen opent Studio Eendracht met Senegalese muziek.

Schud jezelf wakker met de Boothcamp van Martine

Sporten op de vroege morgen doe je samen met Martine Bruinsma van THRIVE die tijdens Studio Eendracht een boothcamp heeft georganiseerd. Je wordt lekker wakker geschud wanneer je lekker vroeg gaat sporten. Martine laat verschillende oefeningen zien om je helemaal fit te maken. Als je motivatie zoekt doe dan mee aan de boothcamp.

Meelopen met Hotsput Hutspot

In Crooswijk is verslaggever Robin Crabbé van Voor Goed Agency bij Pip. Pip is medewerker van Hotspot Hutsput en vertelt hoe de stichting maaltijden mét en vóór mensen met afstand tot de arbeidsmarkt kookt. Pip laat zien wat voor eten ze hebben gekookt en vertelt waarom ze dit doen. Robin gaat mee met het bezorgen van maaltijden.

Jongleur David Severins vertelt over documentaire ‘Visite’ en laat jongleer truc zien

David Severins maakte de documentaire ‘Visite’ over de impact van corona op Rotterdam en hoe Rotterdammers in de coronatijd de draad weer op kunnen pakken. In de documentaire worde ‘echte’ verhalen van Rotterdammers vertelt. Ook laat David als jongleur zien hoe hij een komkommer snijd terwijl hij messen hooghoudt.

Roffa Takkies een platform voor een door jongeren

Roffa Takkies is een platform voor jongeren door jongeren. Zij gaan in gesprek en maken podcasts met jongeren over onderwerpen die spelen onder de doelgroep. Elke week hebben zij een onderwerp waar ze aandacht aan besteden. In de studio praten we over wie ze zijn en wat ze doen voor het platform. Ook praten we over het onderwerp ‘Betrokkenheid van jongeren in de stad en de wijk’.

Rondje wetenschap met Juliëtte, Karlijn en Sjanne

Juliëtte Boughouf praat met de jonge wetenschappers Karlijn Hoyer en Sjanne Marie van den Groenendaalover hebzucht en hoe te voorkomen dat zzp’ers in een financieel kwetsbare positie komen. De inhoud is gebaseerd op de bevindingen vanuit een promotieonderzoek die zij hebben gedaan op dat gebied. Karlijn en Sjanne vertellen waarom ze dit onderzoek hebben gedaan en wat hebzucht precies inhoud.

Podcast over het recreatieoord Hoek van Holland

De gemeente Rotterdam wil het recreatieoord Hoek van Holland verkopen, dit zorgt voor grote onzekerheden bij de bezoekers van de camping. Journalisten Sandra van der Steen en Suzanne Streefland maken een podcast over het verblijven op het recreatieoord.

Blokken met de boontjes

Een groepje van vier middelbare scholieren komen elke week bij de Heilige Boontjes studeren. Twee van de meiden zijn in de studio om te praten over waarom ze hier studeren en of ze het moeilijk hebben als student in de corona-tijd, waar de ambities liggen, wat ze moeilijk vinden als middelbare scholier en waar de gemeenschappelijke angsten en dromen liggen.

Kemal zamelt geld in voor Sophia kinderziekenhuis

Onze jongste gast de 6-jarige Kemal heeft 1600 euro opgehaald voor het Sophia kinderziekenhuis. Hij vertelt samen met zijn nicht Zeynep waarom ze dit hebben gedaan en hoe mensen hebben kunnen doneren.

Aftermovie: Dit waren de hoogtepunten van Studio Eendracht

OPEN Rotterdam sloeg in december samen met de bewoners van Bureau Eendracht de handen ineen. We zonden tussen donderdag 17 december en vrijdag 18 december een 24 uur lang liveprogramma uit om de verbinding in de stad te vieren. Ook zamelden we geld in voor Stichting Present Rotterdam. Wij hebben de hoogtepunten in een aftermovie samengevat.

Studio Eendracht: 24 uur lang live in verbinding met Rotterdam | Promo

De bewoners van Bureau Eendracht slaan de handen ineen en verzorgen vanaf donderdag 17 december 16.00 uur een 24 uur lang liveprogramma voor verbinding in de stad en voor een inzameling voor Stichting Present Rotterdam. De show is live te zien via de kanalen van OPEN Rotterdam.

Rapper Valentijn maakt kijkers wakker

Valentijn is een rapper en komt uit Zuid. Hij heeft een nummer gemaakt met Lange Frans. Leer dit jonge talent kennen en check het interview. Daarna geeft hij uiteraard een spetterend live optreden!

Paulo Bouwman, Lily Spencer en Linete Lopes brengen Kaapverdiaanse melancholiek

Paulo Bouwman, Lily Spencer en Linete Lopes laten horen hoe Kaapverdiaanse melancholiek klinkt tijdens het live muziekuur bij Studio Eendracht!

‘Twerk after work’: Gooi je heupen los met instructeur Chanty

Een zware dag op werk gehad? Zweet alle frustraties uit je lijf en gooi je heupen los met deze workout van instructeur Chanty van Twerk After Work.

Hoe word ik rijk? En wat betekent het om rijk te zijn?

Juliëtte uit Rotterdam Zuid gaat samen met haar gasten in gesprek over de vraag: hoe word ik rijk? Deze gasten kozen niet voor snel geld, maar voor een betekenisvolle baan. Waarom hebben zij deze keuze gemaakt en wat heeft hen dat gekost én opgeleved?

NOS-reporter Nasrah Habiballah vertelt over haar werk in de mediawereld

Nasrah Habiballah werkte zes jaar achter de schermen bij de NOS als editor en is inmiddels verslaggeefster in Rotterdam. Hoe gaat het nieuwsmaken bij de NOS er achter de schermen aan toe in een hectische en dynamische stad als Rotterdam? De NOS-reporter vertelt er meer over in gesprek met presentatrice Juliëtte Boughouf tijdens Studio Eendracht.

Gedicht van Miguel Santos voor Rotterdamse journalistiek

Journaliste Nasrah Habiballah, die voor de NOS verslag doet van Rotterdam, was te gast bij OPEN Rotterdam om over haar werk in de mediawereld te vertellen. Het inspireerde dichter Miguel Santos om een gedicht te maken voor Habiballah die hij na het diepte-interview met de journaliste voordroeg tijdens Studio Eendracht.

Acteur Boyd Grund vertelt over zijn werk en liefde voor Rotterdam

Hoofdredacteur Celeste Boddaert interviewt acteur Boyd Grund over zijn werk als acteur en zijn liefde voor Rotterdam. Hij is bekend van verschillende theaterproducties, films en series, zet zich in voor zijn wijk in Zuid.

Gedicht van Miguel Santos over liefde en inzet voor de stad

Acteur en Rotterdammer Boyd Grund wordt tijdens Studio Eendracht – Live in verbinding geïnterviewd door OPEN hoofdredacteur Celeste Boddaert. Het gesprek gaat over contact maken met anderen, je inzetten voor de stad en de liefde voor het acteervak. Dichter Miguel Santos schreef tijdens het interview een gedicht geïnspireerd door de woorden van Boyd.

Rotterdamse Iconen met Studio Goldfinsch en Cultuur en Vliegwerk

Priscilla de Putter van Studio Goldfinsch en Anouk Estourgie van Cultuur en Vliegwerk hebben het met Amber Rahantoknam en Lorenzo Elstak over Open Monumentendag en de Iconen van Rotterdam.

Party-goeroe Ted Langenbach over zijn visie op Rotterdam

Party-goeroe Ted Langenbach zette de stad op de kaart met zijn club Now&Wow, dat later veel opvolgers kreeg. Presentator Han van Nieuwaal interviewde Ted Langenbach en vroeg hem hoe hij 2020 heeft beleefd. Ook is hij benieuwd naar zijn visie op Rotterdam.

Gedicht van Miguel Santos voor Rotterdamse nachtleven

Party-goeroe Ted Langenbach was te gast bij OPEN Rotterdam om over het gekke jaar dat 2020 was te vertellen. Het inspireerde dichter Miguel Santos om een gedicht te maken voor Langenbach, die hij na het diepte-interview met de party-goeroe voordroeg tijdens Studio Eendracht.

‘Battle of the sexes’ met Chicks and the City

In samenwerking met Bureau Eendracht en OPEN Rotterdam brengt Chicks and the city tijdens Studio Eendracht voor het eerst een Chicks VS Boys Een ‘battle of the sexes’! uit op tv.

Boombadderen, dé nieuwe manier van zen worden

Voor Studio Eendracht: Live In Verbinding ging onze verslaggever Chris op zoek naar rust in de grote stad. Dit deed hij samen met Marijke en Mel, beiden afgestudeerde bosbadderaars. Tijdens deze live-uitzending komt Chris helemaal tot rust op een wel heel bijzondere manier.

Jonge wetenschappers willen de wereld verbeteren

Dit uur gaan we iets meer de diepte in. Maud Hartstra en Juliette Boughouf van Thrive spreken jonge wetenschappers over kwantumfysica, circulair design en gedragseconomie!

Exclusieve preview van Kijk Je Kop

Tijdens Studio Eendracht geven oprichters Santino Meiland en Marciano Madretsma een exclusieve preview van hun voorstelling.

Ochtend work-out door Joey Milan

Joey Milan helpt ons met opstaan en in vorm komen tijdens Studio Eendracht: Live in verbinding.

Live in gesprek met Stichting Present

Stichting Present zet zich in voor verbinding. Studio Eendracht stond volledig in het teken van geld ophalen voor dit goede doel. Maar waarom is het zo belangrijk dat mensen doneren aan dit goede doel? Zoë Pinto E Neto ging in gesprek met Marit, Jeroen en Jolien van Present. Later schoven Anna, Juliette en Thijs aan.

Veiling van unieke Rotterdamprent om de Boontje…

Kinderen leren denken over de rol van technolog…

Het Gezelschap zet Studio Eendracht gezellig op…

Social Impact Spelshow…

Marianne van den Anker verkozen tot nieuwe Ombu…

Studiosessie Beyond Bars: Zo maak je binnen een…

Rodney van den Hengel stopt als directeur, maar…

Griezelige verhalen over Rotterdam met spokengi…

Urban Witch Atropa legt uit hoe fris het nieuwe…

Robin heeft veel gehad aan de Heilige Boontjes …

OPEN Reporter Bas wordt wakker met een paar sal…

Ninny Duarte Lopes & dochter Celine Santos Pire…

OPEN Reporter Bas neemt een ochtendduik in de K…

Monica Ruiz vertelt over totstandkoming documen…

Hoe belangrijk is een stadsmuseum voor de beeld…

Hoe wordt er in Rotterdam omgegaan met het schu…

Rotterdamse longartsen maken zich zorgen over d…

Dierenvoedselbank Rijnmond biedt hulp voor alle…

Wooncrisis in Rotterdam het laatste jaar nog me…

Wethouder reikt donatie cheque uit aan de Heili…

“Hier is het altijd zondag voor je gevoel”…

De allereerste Bo-Tu Talkshow tijdens Studio Ee…

Wethouders Vermeij en Van Gils aan tafel bij St…

Mayomen opent Studio Eendracht 2021…

Schud jezelf wakker met de Boothcamp van Martin…

Meelopen met Hotsput Hutspot…

Jongleur David Severins vertelt over documentai…

Roffa Takkies een platform voor een door jonger…

Rondje wetenschap met Juliëtte, Karlijn en Sja…

Podcast over het recreatieoord Hoek van Holland…

Blokken met de boontjes …

Kemal zamelt geld in voor Sophia kinderziekenhu…

Aftermovie: Dit waren de hoogtepunten van Studi…

Studio Eendracht: 24 uur lang live in verbindin…

Rapper Valentijn maakt kijkers wakker…

Paulo Bouwman, Lily Spencer en Linete Lopes bre…

‘Twerk after work’: Gooi je heupen los met inst…

Hoe word ik rijk? En wat betekent het om rijk t…

NOS-reporter Nasrah Habiballah vertelt over haa…

Gedicht van Miguel Santos voor Rotterdamse jour…

Acteur Boyd Grund vertelt over zijn werk en lie…

Gedicht van Miguel Santos over liefde en inzet …

Rotterdamse Iconen met Studio Goldfinsch en Cul…

Party-goeroe Ted Langenbach over zijn visie op …

Gedicht van Miguel Santos voor Rotterdamse nach…

‘Battle of the sexes’ met Chicks and the City…

Boombadderen, dé nieuwe manier van zen worden…

Jonge wetenschappers willen de wereld verbetere…

Exclusieve preview van Kijk Je Kop…

Ochtend work-out door Joey Milan…

Live in gesprek met Stichting Present…