Superhelden helpen Stichting Jarige Job tijdens inpakmarathon

Honderden vrijwilligers hebben op donderdag 22 juni en vrijdag 23 juni tot 12:00 uur duizenden pakketten ingepakt voor jarige arme kinderen. De leerlingen van groep 5 van de Oldenbarneveldschool hebben hierbij geholpen.

Honderden vrijwilligers hebben op donderdag 22 juni en vrijdag 23 juni tot 12:00 uur duizenden pakketten ingepakt voor jarige arme kinderen. De groep 5-leerlingen van de Van Oldenbarneveltschool hebben hierbij geholpen.

De leerlingen hebben in hun superheldenpak veel dozen gevuld met o.a slingers, ballonnen, taartmix, traktaties en wat lekkers voor thuis.

Stichting Jarige Job is gehuisvest in de Van Nelle Fabriek. Het pand is versierd met slingers, ballonnen, een rode loper, een glijbaan, snoep en nog veel meer! Jongeren konden op deze manier met plezier de boxen inpakken. Zo vroegen we aan een van de superhelden uit groep 5 hoe hij het zou vinden om al die cadeautjes te krijgen. “Ja, ik zou het wel leuk vinden, maar het is dan niet zo leuk, omdat arme mensen dan niks krijgen.”

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat