Swingende tips voor dit zonnige weekend in Rotterdam

Het goede weer zet zich weer voort. Dit weekend is het lekker zonnig en er valt genoeg te dansen in Rotterdam. OPEN geeft een aantal tips waar je dit weekend met de voetjes van de vloer kan!
Blijdorp Festival
In het Roel Langerakpark vindt zaterdag 11 augustus het Blijdorp Festival plaats. Een diverse line-up, gevuld met dj’s, bands en artiesten.

DÂK
Zaterdag op het Noordplein, Latijns-Amerikaanse ritmes tijdens DÂKloos: Cumbia in de Containerbar Noord. Met de liveband Conjunto Papa Upa. Er worden genoeg tropische cocktails geshaked om de dorst te lessen.

HOP Roterrdam
In wijkpark het Oude Westen vindt dit weekend op vrijdag en zaterdag het HOP Rotterdam Bierfestival plaats. Proef de lekkerste biertjes van bierbrouwers uit Rotterdam en de rest van Nederland. Ook kan men genieten van eten en livemuziek.

De Geheime Tuin
Op zaterdag en zondag kan men nog voor het laatst een dansje wagen in de Geheime Tuin. Mis het officiële afsluitfeest niet of ga heerlijk eten bij het benefietdiner zondag.

Dans in het nieuwe Stadspark
Tot slot kan men zondagmiddag swing dansen met een workshop Balboa Salon in het nieuwe Stadspark op het Grote Kerkplein.

Trek je dansschoenen aan! Stilstaan dit weekend, zit er simpelweg niet in. Ga er op uit en deel je foto’s en video’s met OPEN Rotterdam!

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter