TEDxRotterdam organiseert Open Mic

TEDx is wereldwijd bekend en wordt dit jaar officieel georganiseerd in Rotterdam onder de noemer TEDxRotterdam. Rotterdammers of liefhebbers van de stad kunnen op 15 juni hun ideeën voor Rotterdam pitchen tijdens de Open Mic in het Venture Café.

In 2015 organiseerde TEDxRotterdam, onder de voormalige naam TEDxCoolsingel, voor het eerst een open mic in het Oude Luxor theater. Dit is toentertijd goed bevallen. Wolf Brinkman was een van de sprekers: “Het lijkt me leuk om mijn ideeën te delen met mensen die op dezelfde manier over dingen nadenken”, vertelde hij.

Deelnemers hebben 5 minuten de tijd om hun ideeën voor te leggen aan een publieksjury en een vakjury. Uiteindelijk worden er 2 winnaars gekozen. De prijs die uitgereikt wordt door de vakjury bestaat uit een training ter waarde van €2.500,- van Debatrix en de mogelijkheid om een volledige TEDtalk te geven op het hoofdpodium in De Doelen. De winnaar van de publieksprijs mag ook een TEDtalk geven op één van de andere evenementen in Rotterdam.

Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden op www.tedxrotterdam.nl

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat