Terrasjes af met het mooiste uitzicht van Rotterdam

Op de langste dag van het jaar was het schitterend weer en het perfecte moment om op een terrasje te zitten. Wij gingen drie terrassen langs in Nesselande, de Maasboulevard en Hoek van Holland.

We begonnen in Nesselande bij Brasserie Lookies. Dit restaurant heeft een schitterend uitzicht op het strand van Nesselande. De mensen op het terras konden de zon langzaam in de zee zien wegzakken. “Het is hier net het buitenland. Je hebt hier lang zon. Je hebt de boulevard en je zit aan het water” vertelt één van de gasten enthousiast.

Het tweede restaurant was Aloha die gevestigd is in de wildwaterbaan van het voormalige tropisch zwembad Tropicana. Vanaf het terras aan de Maas kun je genieten van de boten die voorbij varen en een uitzicht op de Erasmusbrug en Willemsbrug. Eén van de gasten vindt dit het mooiste uitzicht van Rotterdam: “Ja zeker, het is prachtig.”

Het laatste terras, de Zeebries, bevindt zich in Hoek van Holland. Na een drukke dag was het terras ietwat uitgestorven. Helaas konden de gasten niet naar de zonsondergang kijken, want die verdween achter de wolken. De gasten genoten nog wel van een heerlijke zomerse avond en een lekker drankje.

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat