Terug in de tijd met Bernice Oole van Bobby Pin Boutique

Stap je binnen in de wereld van Bernice Oole, dan je waan je je in de jaren ‘40, ‘50 en ‘60, of je nu bij haar thuis binnen wandelt of haar winkel Bobby Pin Boutique bezoekt. Het is vintage wat de klok slaat, 24 for 7.

Bij binnenkomst in haar sfeervolle huis krijgen we meteen een heerlijk kopje thee uit haar vintage servies. Het is slechts één van de vele elementen waardoor de jaren ‘40 en ‘50 kleurrijk tot leven worden gebracht. De meubels, de posters, de lampen en zelfs het toilet nemen je mee op een reis terug in de tijd.

In een elegante mintgroene jurk vertelt Bernice ons wat vintage voor haar betekent en waarom ze een voorkeur heeft voor een specifiek tijdperk. Dat kleding en uitstraling hier een grote rol bij spelen spreekt bijna voor zich als je haar ziet, maar het is voor haar meer dan een kledingstijl of modetrend, ‘vintage komt terug in alle aspecten van mijn leven; muziek, mijn huis, de feestjes waar ik naartoe ga, make up; het hoort echt bij me,’ en dat blijkt. Samen met Bernice vertrekken we naar haar winkel Bobby Pin Boutique, momenteel tijdelijk in Slinge gevestigd. Op evenement basis, op afspraak en op het wereldwijde web verkoopt ze de unieke en schaarse stukken, die overal ter wereld vandaan kunnen komen. ‘Het is echt een niche markt, waarbij deadstock en hoge kwaliteit voor ons belangrijke sleutel elementen zijn.’ Benieuwd hoe dat zit? Dompel je samen met ons en Bernice onder in de ‘40’s en 50’s.