Terug naar de jaren ‘50 in Pernis

In Pernis kon je teruggaan in de tijd bij de Summerfair met ‘Back to the Fifties’ als thema. Dit evenement is georganiseerd door Commissie.H.Pernis om te laten zien hoe leuk het dorp is.

De Summerfair is georganiseerd om de saamhorigheid en leefbaarheid in Pernis te bevorderen. Het is ook bedoeld om te laten zien dat het een leuke woonlocatie is. Het dorp is namelijk aan het vergrijzen en daarom moeten vooral jonge mensen en gezinnen zich meer aangetrokken voelen om hier te wonen.

Drie jaar geleden was commissielid Anja Meijboom op een nostalgische kermis. Het beviel haar zo goed, dat ze besloot om ‘Back to the Fifties’ als thema wilde hebben. Dus kon je bij de Summerfair teruggaan naar de tijd van vetkuiven, petticoats en rock-‘n’-rol.

Op het Arie den Arendplein was van alles te beleven. Iedereen die met Pernis verbonden is mocht zichzelf presenteren. Door middel van demonstraties, workshops, kraampjes, een nostalgische kermis en live muziek konden de bezoekers kennis maken met wat Pernis allemaal te bieden heeft.
 

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat