Theater voor jong en oud aan de Bergweg

Tussen alle drukte van de Bergweg in Rotterdam Noord begon Maarten Bakker vier jaar geleden zijn eigen studio: Studio de Bakkerij. Hij gaf het leven als freelancer in de cultuursector op en wilde zijn eigen project beginnen. Een project dat veel werk vereist, maar wel succes kent
Dit succes laat zich zien tijdens een voorstelling voor peuters die vorige week woensdag plaatsvond. Lindai Boogerman, die ook poppenspeelster is in Sesamstraat, kwam voor de gelegenheid speciaal naar Rotterdam Noord om daar het verhaal van Lars de IJsbeer te vertellen aan de kinderen. Een voorstelling die razendsnel uitverkocht was.

“Ik speel vaak mee in grotere producties, of in grotere theaters, maar dit trekt me wel. Het is klein, intiem, en vooral met zulke kleinere kinderen is dat maar goed ook, anders verliezen ze heel snel hun aandacht.”, aldus Boogerman.

Maarten kijkt vol trots mee naar de drukte in zijn studio, terwijl op de achtergrond enkele vrijwilligers druk in de weer zijn om de gasten te voorzien van een drankje: “Zij zijn eigenlijk de spil van deze organisatie durf ik toch wel te zeggen.”

Ondertussen is Maarten al vier jaar bezig, en ondanks dat het hard werken is kijkt hij vol goede moed naar de toekomst.