Theatervoorstelling bij jou thuis

Alle voorstellingen in Nederland liggen stil. Dat geldt ook voor de herneming van de productie Coolsingel 65 van Onderwater Producties. De acteurs hebben een idee bedacht om deze voorstelling toch aan het publiek te laten zien, met inachtneming van de voorschriften. 
“Wij vinden het belangrijk, om juist in deze tijd, Coolsingel 65 toch ook te spelen op 4 mei. Daarom gaan we dit kosteloos doen na de Dodenherdenking om 21.00 uur in het kader van Theater Na de Dam. En wel bij jou thuis, gewoon in de woonkamer,” aldus de makers.

“De RIVM-richtlijnen geven aan dat er maximaal drie personen op bezoek mogen komen per huishouden. We komen met z’n tweeën, hebben onze handen minimaal 20 seconden gewassen en houden 1,5 meter afstand. De voorstelling wordt gespeeld voor maximaal 3 personen die natuurlijk geen verkoudheidsverschijnselen hebben.” Om als huis mee te dingen als theaterlocatie, moet je wel aan een aantal eisen voldoen. Je moet woonachtig zijn in Rotterdam, uiteraard moet het groot genoeg zijn, zodat alle betrokkenen 1,5 meter afstand kunnen houden en je moet een eettafel hebben. Voldoe je hieraan dan kun je tot 25 april mailen naar Onderwater Producties. Uit alle inzendingen wordt de winnende locatie geloot. De mailers die niet worden gekozen, ontvangen een linkje naar de registratie van de voorstelling.

Coolsingel 65 gaat over het bombardement van 14 mei 1940. In deze productie gaan de makers op zoek de ware gebeurtenissen van toen en naar de rol die het bombardement speelt in de familie. Maar eigenlijk gaat de voorstelling over de universele relatie tussen vaders en zonen. Over emoties, over het worden van een held, over het omdraaien van rollen.

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat