Thomas op Kamers biedt woonruimte in Ommoord

Christine Gerlich is zorgondernemer van Thomas op Kamers. In voormalig verzorgingstehuis De Schutse in Ommoord heeft zij 15 woningen beschikbaar gesteld. Hier biedt zij hulp aan een ieder die moeite heeft met wonen op zichzelf.

Met een beperking of autisme niet op jezelf kunnen wonen? Daar gelooft Christine niet in. Alle bewoners van Thomas op Kamers wonen in alle vrijheid in een eigen appartement. Daarnaast woont Christine in de buurt en is ze 24/7 bereikbaar voor de nodige hulp. De bewoners kunnen zelf beslissen of ze van die hulp gebruik maken. Zo biedt Christine onder andere hulp bij plannen, structuur en koken.

Op de verdieping van Thomas op Kamers is ook een ontmoetingsruimte te vinden. Niet alleen de bewoners van Thomas op Kamers zijn hier te vinden, ook de senioren, die in het gebouw wonen zijn van harte welkom. De ontmoetingsruimte biedt naast een zitplek ook eten, drinken en vermaak zoals een laptop, televisie en muziek. Zo is er voor de bewoners van Thomas op Kamers een laagdrempelige manier om in contact te komen met anderen.

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat