Timor Steffens even terug op Rotterdamse bodem

Danssensatie Timor Steffens is weer even thuis. De Rotterdammer verzorgt deze week de openingsact van de Vrienden van Amstel Live! in Ahoy Rotterdam. Wij drinken backstage koffie met de danser en hebben het over zijn ‘Rotterdam-gevoel’. 
Timor Steffens (28) – woonachtig in het glamour LA – heeft al heel wat bereikt als danser. Hij heeft met sterren als Michael Jackson en Madonna gewerkt en presenteert danceshows op tv. Steffens: ‘Ik leef mijn droom.’

Steffens wil ook graag een voorbeeld zijn alle Rotterdamse jongens en meisjes die ook een droom hebben: ‘Ik ben gewoon een jongen uit Rotterdam die met helemaal niets is begonnen en ik doe nu echt waar ik altijd van heb gedroomd. Ik ben het voorbeeld van dat het wel kan en dat wil ik graag uitstralen.’