Tv-kok Hubert komt in actie voor Filipijnen

Rotterdammers van de Afrikaanderwijk komen samen met tv-kok Hubert Trinidad in actie voor de Filipijnen.
Op maandag 18 november organiseren Stichting Ster Op Zuid en Smullen met Hubert een benefietavond in het lokaal cultuurcentrum t’ Klooster (Afrikaanderplein). Tijdens de avond is er live muziek, een loterij, een veiling en natuurlijk veel lekkers te eten.

OPEN Rotterdam tv Kok Hubert Trinidad van het Caribisch kookprogramma Smullen met Hubert is mede-initiatiefnemer van deze actie.

Trinidad: “Toen ik dit zag moest ik denken aan de eilandengroep (Ned. Antillen) waar ik zelf vandaan kom. Als ik me voorstel wat de impact zou zijn op ons eiland dan raakt dat me heel erg. De grootschaligheid van deze ramp is afschuwelijk. Smullen met Hubert staat voor lekker eten, show en entertainment maar ook voor het brengen van een stukje plezier in het leven van alle mensen.”

Tijdens de rampen in Azië (2005) en Haïti (2010) organiseerde Trinidad ook benefietconcerten om de slachtoffers een steun in de rug te bieden.

Stichting ‘Ster op Zuid’ wilde iets doen en toen ontstond er het idee om in een binnenlocatie een gezellig avond van te organiseren met entertainment en eten. Voor de ingrediënten van het eten financiert de stichting een klein bedrag. Aan het eind van de avond wordt bekend gemaakt hoeveel geld er is opgehaald. Dit bedrag wordt op de volgende dag overgemaakt op GIRO 555.”

Afrikaanderwijk helpt de Filipino’s
Datum: Maandag 18 november / Aanvang: 17:30 / Entree (en tevens donatie): 5E
Locatie: t’ Klooster Afrikaanderplein 7 3072 EA Rotterdam
Voor meer informatie: 0644088809

Stichting Ster op Zuid is een wijkgerichtte organisatie die laagdrempelige activiteiten organiseer voor bewoners uit Feyenoord.