TV-uitzending Kloppend Hart live op OPEN Rotterdam

OPEN Rotterdam werkt zaterdag mee met de Open Studio Dagen in Hilversum. Zo doet de Rotterdamse lokale omroep mee aan de live marathonuitzending ‘Kloppend Hart’, waarin lokale omroepen zich aan Nederland laten zien.
Op zaterdag 9 september tijdens de Open Studio Dagen in Hilversum houden de Open Studio Dagen een uniek televisie-evenement waarin lokale omroepen zich aan Nederland laten zien. Tussen 12.00 – 17.00 uur wordt er vanuit museum Beeld en Geluid in Hilversum de live marathonuitzending (Kloppend Hart) uitgezonden. In samenwerking met de Open Studio Dagen, OLON / NLPO, het Rode Kruis en zoveel mogelijk omroepen, waaronder OPEN Rotterdam, wordt er een spetterend programma met muziek, reportages en live-verslaggeving gemaakt.

Presentatrice Farzana Alladin is van 14.00 tot 15.00 uur te zien tijdens de live-uitzending. Zij is tevens genomineerd als presentatietalent van het jaar. Gedurende de uitzending schuiven ook OPEN Rotterdam collega’s Tenny Tenzer (I.N.D.O), Roelof van Meer (STEM Uit de Wijk) en Davidson Rodrigues (Innovatie) aan voor een gesprek over de nominaties.

Naast ‘Kloppend Hart’ geven vloggers Thijs en Zeny een inspiratiesessie vloggen aan belangstellenden en bemant OPEN Rotterdam ook een stand in de lokale omroep hotspot waar je alle vragen kunt stellen die je wilt en is iedereen van OPEN Rotterdam natuurlijk aanwezig bij de uitreiking van de awards voor onder meer de Lokale Omroep van het Jaar.

De Open Studio Dagen zijn bedoeld om een inkijkje te geven in het maken van radio- en tv-programma’s. Tijdens de Open Studio Dagen op het mediapark in Hilversum kun je meedoen met VR-experiences, masterclasses presenteren, kijken naar optredens van artiesten en een eigen commercial maken. 

united_player_setup({
  ‘element’: document.getElementById(‘united_player’) /* html element to inject player into */
, ‘css’:’position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%;’ /* player css */
     , ‘stream’:’account=utdlivestream&file=201709-openstudiodagen&type=live&service=wowza&output=playlist.m3u8&token=’ /* stream parameters */
, ‘playerconfig’: ‘autostart=true&hlslabels={“300″:”low”,”2500″:”medium”,”3500″:”high”}’
})