Twee dames met een missie | Veerkracht010 #8

Tessa en Anne zijn twee ondernemende dames met een missie. Zij willen graag eerlijke, lokale en afvalvrije producten gaan leveren in Rotterdam en omgeving. Dan kun je een plan en de sleutels van een tof winkelpandje in handen hebben, maar dan komt corona om de hoek kijken en verandert de wereld.

Dan komt het aan op creativiteit, zien wat er wel kan en het ondernemend pakken van andere kansen. Want als je klanten thuis werken, dan ga je er toch gewoon naar toe? En wat heel ouderwets is, wordt meteen weer actueel: naar je klanten rijden in een ouderwetse SRV-wagen, een oud concept in een nieuw jasje!

Volg Tessa en Anne in deze aflevering van Veerkracht010 in hun zoektocht naar de perfecte bus en de groei van hun businessplan. De klanten in onder andere Overschie, Hillegersberg en Prins Alexander wachten al vol spanning op wat er komen gaat.

Veerkracht010
In 2020 is het 80 jaar geleden dat Rotterdam werd gebombardeerd. De veerkracht van de Rotterdammers werd zwaar op de proef gesteld, maar strijdlustig herbouwden zij hun stad. Wat is anno 2020 nu die typische Rotterdamse veerkracht?

In tien portretten vertellen we het verhaal van Rotterdam. Gewone Rotterdammers als Sayen, Hans, Pup, Marjet, Fahd, Sharif, Heleen, Ziya en Miranda vertellen hun eigen verhaal over veerkracht. Over tegenslag en weer doorgaan. Met een gouden tip voor ons allemaal hoe wij veerkrachtig kunnen blijven. Voor nu en voor later.

Kijk hier alle afleveringen van de serie Veerkracht010.

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat