Unieke locatie voor de eerste editie van Bourgondisch Kralingen

Op een uniek en groot ponton in de Kralingse Plas vindt op zaterdag 30 en zondag 31 mei de eerste editie van het eet- en wijnfestival Bourgondisch Kralingen plaats.
Diverse restaurants uit Rotterdam laten de bezoekers kennis maken met hun creaties. Mangiare, Destino, De Schone Lei, Vicini, K&B, Quartier du Port, Schmidt Zeevis, Stobbe, Curry’s, Flammkuchen en De Tuin van de Vier Windstreken gaan de gasten verwennen met hun gerechten.

Wijnliefhebbers worden door de beste wijnhuizen op hun wenken bedient met de meest smakelijke wijnen die de wijnwereld rijk is. Proef de rosé van AIX Rosé uit de Provence of laat je verrassen door het aanbod van Torres en diverse andere wijnhuizen.

Bourgondisch Kralingen is een festival waar niet alleen wijnliefhebbers en foodies aan hun trekken komen. Op muziekgebied is er een breed scala van prikkelende latin tot warme house en van funky soul tot chille lounge. Optredens van Septeto Trio Los Dos, Shaky Ground en diverse dj’s maken Bourgondisch Kralingen compleet. Ook voor de kinderen is er een speciaal programma in samenwerking met het Hofpleintheater.

Kijk hier voor meer informatie.