Unieke samenwerking Popunie en OPEN rond Sena Grote Prijs van Rotterdam 2014

In het radioprogramma ‘Erwin doet Open’ op 93.9FM maakt de Popunie vandaag de (halve) finalisten van de Sena Grote Prijs van Rotterdam bekend. Tussen 16.00 en 19.00 uur worden in deze unieke samenwerking alle 40 gelukkige bands en muzikanten gefeliciteerd via de officiële kanalen van OPEN Rotterdam en de Popunie.

De Sena Grote Prijs van Rotterdam is één van de meest prestigieuze muziekprijzen in het Rijnmondgebied en heeft de categorieën Bands, Singer/Songwriter, Urban en Electronics. In de eerste drie categorieën worden vandaag de halve finalisten onthuld, in de categorie Electronics gaan de gelukkigen rechtstreeks naar de finale.

Open Rotterdam wil de stad graag kennis laten maken met uniek Rotterdams muziektalent en gaat daarvoor in de toekomst nauw samenwerken met de Popunie. De Popunie is de stichting die zich op een breed terrein inzet voor de ondersteuning en ontwikkeling van de popcultuur, met name gericht op groot Rotterdam. Om dit te bewerkstelligen organiseert zij naast de Sena Grote Prijs van Rotterdam ook de Rotterdamse Popweek, Popunie Live, Meet the Pro en Popunie Music Support Rotterdam. En nog veel meer!

Luister vanmiddag dus mee en weet als eerste wie er doorgaan naar de halve finales en finales van de Sena Grote Prijs van Rotterdam 2014!

Extra informatie:
Tijden: 16-19 uur
Radioprogramma: Erwin doet OPEN
Waar te beluisteren: openrotterdam.nl / 93.9 FM
Kijk voor meer informatie op openrotterdam.nl/senagroteprijsvanrotterdam