Voormalig Unilevergebouw ingepakt met groot Feyenoord spandoek van de kampioenswedstrijd

Hij hangt! Voor vijftig procent inmiddels. Vandaag werd het tweede deel van de crowdfundingactie van De Feijenoorder gerealiseerd. Het Unilever gebouw op de Nassaukade wordt ingepakt met het grote Feyenoord spandoek van de kampioenswedstrijd. De vrijwilligers zetten zich de hele dag vanaf acht uur ’s ochtends in. Twaalf uur later kunnen zij het doek eindelijk aan een van de lange zijdes van het gebouw hangen. Waarschijnlijk moet het voorlopig op de helft stoppen vanwege de krachtige wind. Maar het ziet er al prachtig uit. Dit kan alleen in Rotterdam. Houd het proces in de gaten via De Feijenoorder.

Hieronder, in onze Instagram Reels, is te zien hoe het proces er tot nu toe uitziet.

Sfeeractie De Feijenoorder
Benieuwd naar het hele verhaal achter het spandoek? Feyenoord is inmiddels kampioen. Supportersvereniging De Feijenoorder wilde de selectie op een speciale manier aanmoedigen tijdens de wedstrijd tegen Go Ahead Eagles. De supporters hebben daarom geld ingezameld voor het grootste Nederlandse spandoek ooit.

Zo zag het er uiteindelijk uit tijdens de wedstrijd:

Hoelang het spandoek uiteindelijk om het Unilevergebouw zal hangen is nog niet duidelijk. Neem daarom snel even de tijd om het doek te bewonderen.

Update maandag 22 mei
Inmiddels hangt het doek volledig. Bekijk het hieronder in de video van Jex.