Urban Expeditie: Rotterdammers nemen het tegen elkaar op

Urban Expeditie is een tv-programma waarin 8 kandidaten het tegen elkaar opnemen. De kandidaat met de meeste punten aan het eind wint 500 euro.

Zes bekende Rotterdammers doen mee aan het programma. De overige twee kandidaten zijn gasten, uiteraard uit Rotterdam. In 5 afleveringen is het de bedoeling dat de kandidaten verschillende opdrachten gaan uitvoeren om zo punten te scoren. De opdrachten zijn soms als individu en soms in teamverband.

Wil je weten wie de Urban Expeditie winnaar is van 2019? Blijf dan kijken en volg jou favoriete artiest/influencer!

Aflevering 1 – Battle Royale

In deze aflevering nemen de Rotterdammers het in twee groepen tegen elkaar op in een Battle Royale. Benieuwd wie er met de meeste punten ervandoor gaat? Kijk de aflevering dan hieronder!

 Aflevering 2 – De 2 euro challenge

In deze tweede aflevering proberen Ezki, Robin, Musa, Marjana, Corleone, Ibra en twee gastdeelnemers met hun team zoveel mogelijk geld te verdienen op straat. Ze starten met een bedrag van maar 2 euro!

Aflevering 3 – De food challenge

In deze aflevering doen de bekende Rotterdammers een food challenge. De kandidaten proberen zo snel en zo veel mogelijk etenswaren te eten. Wie heeft de sterkste maag?

Aflevering 4 – De individuele challenge

In deze aflevering voeren de kandidaten individuele challenges uit. Wie van de kandidaten heeft de leukste, grappigste of de beste challenge gedaan? Jij bepaalt.

Aflevering 5 – De laatste uitdaging

In de laatste aflevering van Urban expeditie gaan de kandidaten een parkour afleggen. De kandidaat die als eerste zijn fakkel aansteekt heeft gewonnen. De kandidaten moeten met een kajak over het water, zal het ze lukken om hun kleren droog te houden?

<iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/cMDjmBEYe0Q” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen></iframe>

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat