Veel lof voor Wijnaldum na geweldige Champions League prestatie

Rotterdammer, oud-Feyenoorder en -Spartaan Georginio Wijnaldum heeft samen met zijn Engelse club Liverpool de finale bereikt van de Champions League. Het leek als een onmogelijk taak voor het team van Wijnaldum. Die moest namelijk een 3-0 achterstand ombuigen tegen grootmacht FC Barcelona.

Wijnaldum was de gouden wissel voor de Engelsen. Hij viel na rust in en scoorde tweemaal waardoor de stand op 3-0. In de eerste helft scoorde de Belg Origi al de 1-0. Door de goals van ‘Gini’ stond de wedstrijd op zijn kop. Verder in de wedstrijd scoorde Liverpool uit een listige hoekschop zelfs de vierde goal, waarmee de Engelse ploeg door is naar de finale op 1 juni in Madrid.

Er is veel lof voor Wijnaldum. Internationale en nationale kranten schrijven over het geweldige optreden van de Rotterdammer, maar ook op Twitter gaat het los.